Helsingin paras hotelli on helposti saavutettavissa

Helsingin hotelleista on helppoa tutustua nähtävyyksiin

Helsingin paras hotelli löytyy, kun etsii hotellin omien mieltymysten mukaan. Jos haluaa kierrellä Helsingin keskustassa sijaitsevissa nähtävyyksissä, kannattaa valita keskustan alueelta hyvä hotelli. Jos taas haluaa tutustua meren äärellä sijaitseviin luontokohteisiin, kannatta valita hotelli keskusta-alueen ulkopuolelta. Valintaan vaikuttaa myös kulkuvälineet. Jos on liikkeellä julkisilla kulkuneuvoilla, on hyvä tarkistaa, pääseekö julkisilla hotellille. Omalla autolla liikkuvan on taas kätevintä majoittua kauemmaksi keskustasta.

Mikä on Helsingin paras hotelli?

Monissa listauksissa keskustassa sijaitsevaa hotelli Kämpiä pidetään parhaana Helsingin hotellina. Hotelli on yksinkertaisesti klassisen upea ja se sijaitsee ydinkeskustassa. Hotellilla on pitkä historia, sillä se perustettiin jo vuonna 1887. Bulevardilla sijaitseva Lapland Hotels on aika uusi tulokas, mutta se on jo saanut erittäin hyvät arvostelut. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, loistava palvelu ja lisäksi se on ainutlaatuinen.

Helsinki hotel -valikoimassa on muitakin tasokkaita vaihtoehtoja. Esimerkiksi hotelli F6 on uusi ja tunnelmallinen hotelli, jossa saa erinomaisen aamupalan. Jos Kämp on liian hintava omaan budjettiin, voi majoittua hieman edullisempaan hotelliin. St. George edustaa samaa tyyliä kuin Kämp ja sijaitsee keskellä Helsinkiä. Tyylikkään Lilla Roberts hotellin palvelu on erinomaista.

Helsingistä löytyy sopiva hotelli jokaiselle

Helsingissä on mistä valita, kun puhutaan hotelleista. Mikä on yhdelle paras hotelli, ei sitä välttämättä ole toiselle. Helsingin vierailun ajanviete ratkaisee parhaan hotellin. Jos käynnin tarkoitus on vierailla tietyssä museossa, paras hotelli on lähellä taidemuseota. Jos haluaa shoppailla putiikeissa, paras hotelli löytyy ydinkeskustasta.

Avainsanat: