Siirry suoraan sisältöön

Parhaimmat hotellit Suomessa

Parhaimmat hotellit Suomessa - oletko vieraillut näissä?

Suomesta löytyy lukematon määrä loistavia hotelleja, jotka pystyvät tarjoamaan ikimuistoisia elämyksiä. Elämysmajoitus onkin yksi niistä valttikorteista, joita esimerkiksi Lapin majoitustoiminnalla on käytettävissään. Rovaniemen Arctic Snow Hotel tarjoaa huikeaa majoitusta joko nimensä mukaisesti lumesta tehdyssä hotellissa tai vaihtoehtoisesti lasi-iglussa. Molemmat näistä ovat sekä ulkomaalaisten turistien että suomalaisten matkailijoiden suosiossa. Lumihotelli on tehty kaikkinensa lumesta ja jäästä, joten yöpyjä pääsee kirjaimellisesti nukkumaan jääpedillä. Toki lämmöstä on huolehdittu esimerkiksi porontaljojen avulla, joten kylmettymistä ei tarvitse pelätä. Jos sen sijaan lämpimämpi majoitus kiinnostaa, lasi-iglut ovat lämpimiä majoituspaikkoja, joiden katto on kuitenkin täysin lasia.

Lasi-iglut antavat mahdollisuuden nähdä revontulet ja muun pohjoisen luonnon ihmeellisyydet. Jos tarkoituksena on viettää häämatka Suomessa, lasi-iglu Rovaniemellä on hyvä kohde. Parhaimmat hotellit Suomessa ovat muutakin kuin poreammeita ja shampanjaa.

Häämatka Suomessa - valitse romanttinen kohde

Jos häämatkaa viettää Suomessa ja haluaa silti muiden maiden tunnelmaa, japanilainen majatalo Yado Oikawa Pukkilassa on yksi vaihtoehto. Majatalo ja sen huoneet on sisustettu japanilaiseen tyyliin ja myös tarjoiltava ruoka on japanilaista.

Häämatka sujuu toisaalta hyvin myös luksuksen parissa. Hotel Kämp Helsingissä tarjoaa kaiken, mitä hääpari kaipaa. Kämpistä löytyy eri tasoisia sviittejä, jotka voidaan mukauttaa hääparin toiveiden mukaan. Esimerkiksi huoneeseen tuodut shampanja ja mansikat sopivat romanttiseen iltaan. Myös aamupala on mahdollista saada tarjoiltuna suoraan huoneeseen, jolloin hääpari saa viettää kahdenkeskeistä aikaa.

Parhaimmat hotellit Suomessa häämatkaa varten
Parhaimmat hotellit Suomessa

Helsinkiin kulttuurilomalle

Helsinki on erinomainen kohde sellaisille henkilöille, jotka nauttivat taidenäyttelyistä ja museoista. Muun muassa Kiasma on yksi pakollisista kohteista silloin, kun piipahdetaan Helsingissä. Onneksi pääkaupunkimme majoitustarjonta on sen verran laadukasta, että tarjolla on hotelleja erinomaisilla sijainneilla ja monessa eri budjetissa. Jokaiselle löytyy siis takuulla sopiva.

Kiasma ja muut Helsingin taidemuseot ovat helposti saavutettavissa, kun matkalainen majoittuu keskustan tuntumassa. Esimerkiksi Original Sokos Hotel Helsinki tarjoaa laadukasta majoittumista ja sijaitsee hyvällä paikalla. Samaa voi sanoa Original Sokos Hotel Albertista. Hilton-hotelliketjun hotelleista Hilton Helsinki Strand ja Hilton Helsinki Kalastajatorppa kuuluvat monen matkailijan suosimiin hotelleihin tarjoamalla tasokkaita huoneita ja hyvää ruokaa.

Parhaimmat hotellit Suomessa - älä unohda majakkasaaria

Vaikka Helsinki kuuluu Suomen suosituimpiin matkakohteisiin ja moni Helsinki hotel onkin varma valinta, löytyy Suomesta muutakin. Parhaimmat hotellit Suomessa eivät aina ole pelkkää neljää tai viittä tähteä, vaan joskus vähempikin kelpaa. Oletko sinä esimerkiksi koskaan majoittunut majakassa? Suomessa tämä on mahdollista, sillä Bengtskärin majakka tarjoaa elämyksiä, joita ei joka puolella pääse kokemaan. Toki majakassa majoittuminen ei ole luksusta, mutta se tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen.

Bengtskärin majakassa majoittuminen on todellinen elämysmajoitus. Sille on hankalaa löytää vertaistaan, sillä Bengtskärin majakalla on erittäin legendaarinen asema Suomen majakoiden keskuudessa. Majakasta löytyy yhteensä 24 petipaikkaa, jotka löytyvät kuudesta huoneesta. Majakalla yövytään siis ikään kuin hostellin tyyliin. WC-tiloja löytyy kaksi kappaletta, joten myös ne ovat yöpyjien yhteiskäytössä. Ulkoa löytyy lisää ulkovessoja, joita suositellaan käyttämään päiväsaikaan.