Häämatka Suomessa

Häämatka Suomessa voi sisältää monenlaisia elämyksiä

Häämatka on yksi elämän kohokohtia jonka muistaa varmasti koko ikänsä. Siksi häämatkaa kannattaakin hieman suunnitella. Häämatka Suomessa voi pitää sisällään huikeita elämyksiä. Suomi on kaunis ja turvallinen maa matkustaa. Mahdollisuuksia löytyy aina romanttisista minilomista pitkiin aktiivilomiin. Suomesta löytyy useita hienoja lomakohteita, jotka soveltuvat loistavasti myös häämatkaa ajatellen. Kerromme tässä artikkelissa, millaisia vaihtoehtoja häämatkalle Suomesta löytyy ja missä ne sijaitsevat.

Häämatka Suomessa – romanttisia kohteita

Lähdetään liikkeelle Hangosta, joka on Suomen eteläisin kaupunki. Hanko on hyvä kohde myös häämatkailijoille. Siellä on kauniita ja romantiikkaa pursuavia paikkoja. Hangon rannat, avomeri, upea luonto ja virkistävä tuuli luovat upeat puitteet lomalle. Yksi suositteluja ansaitseva yöpymiskohde on Bed & Breakfast Villa Aurora. Se on vanha puurakenteinen hotelli, josta löytyy romanttinen tunnelma.

Parhaimmat hotellit suomessa tunnetaan usein aamiaispöydästä. Niin myös Hotel Onnin kohdalla. Hotel Onni on Porvoossa sijaitseva pieni boutique-hotelli. Se löytyy aivan Porvoon Tuomiokirkon kupeesta. Piharakennuksen sviitti on kuin luotu häämatkalaisia varten. Aamiainen on katettu etukäteen sovittuna aikana, joten heräämisen kanssa ei tarvitse kiirehtiä. Hotellihuoneita Onnista löytyy vain viisi.

Romanttinen yö lasitalossa

Mikäpä olisi romanttisempaa kuin viettää hääyö lasitalossa tähtitaivaan alla. Lasiprismassa yöpyminen onnistuu muun muassa Kalle`s Inn -hotellissa. Raippaluodon uloimmassa paikassa sijaitseva hotelli tarjoaa mykistävän merimaiseman karun luonnon syleilyssä. Tällainen kokemus on omiaan juurikin hääparille. Suomessa on lukuisia upeita häämatkakohteita, joten on turha lähteä merta edemmäs kalaan.

Avainsanat: